Dynamische bewegwijzering

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Dynamische bewegwijzering

InfoScreens is uw partner als u dynamische bewegwijzering wilt realiseren. Wij maken gebruik van PADS4 om de bewegwijzering te realiseren. Dit is een digital signage oplossing, dat bewegwijzering aanzienlijke flexibeler maakt in vergelijking met de statische variant. De dynamische bewegwijzering heeft vele toepassingen. Zo kan het in een congrescentrum worden gebruikt, waar er vaak diverse evenementen worden gehouden, maar ook op een luchthaven om de transferpassagiers naar de volgende vlucht te leiden of in de hospitality branche waar uw gasten automatisch worden begeleid tot aan de vergaderruimte. Vraag direct naar de mogelijkheden bij en de oplossingen van InfoScreens!

Dynamische bewegwijzering: een totaalpakket bij InfoScreens

Bij InfoScreens krijgt u een totaalpakket als u dynamische bewegwijzering zoekt. U krijgt niet alleen software of alleen maar de bewegwijzering, maar wij bieden alles wat u nodig heeft. Onze oplossingen worden in vrijwel elke branche ingezet. PADS4 is dan ook zeer gebruiksvriendelijke software. Indien u of uw medewerkers begeleiding nodig hebben bij het leren kennen van de software, dan bieden wij ook gepaste opleidingen aan. Binnen no-time heeft u en hebben uw medewerkers de software onder de knie en kunt u dynamische bewegwijzering inzetten.

 

Eenvoudige en krachtige oplossing

Ook voor dynamische bewegwijzering is PADS4 de meest eenvoudige, flexibele en krachtige oplossing. Dit blijkt uit de ervaringen van onze klanten. Profiteer van onze bewezen software en schakel ons direct in voor het opzetten van dynamische bewegwijzering! Bij vragen kunt u ons bereiken via 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This