InfoScreens

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Gebouwautomatisering

Voor gebouwautomatisering schakelt u de hulp in van InfoScreens. U kunt ons inschakelen voor een breed pallet aan oplossingen. Dit kan gaan om eenvoudige stand-alone oplossingen tot gehoste oplossingen met een compleet web-based content management systeem. Wat u ook nodig heeft, wij bieden u een passende oplossing op maat. Wij bieden u totaalpakketten, dus niet alleen een scherm hier en daar of wat software. We bieden juist alle hardware en software die u nodig heeft voor gebouwautomatisering. Uiteraard helpen wij u het gehele traject met advisering, realisering, instandhouding, beheer, hosting en service. Hoeveel u hier gebruik van maakt, bepaalt u zelf. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij InfoScreens!

Gebouwautomatisering: van een enkel scherm tot complete metamorfose

Als u ons inschakelt voor gebouwautomatisering gaan we met u in gesprek. Hier brengen we uw wensen in kaart en voorzien we u van deskundig advies. Wij hebben veel ervaring, waardoor wij precies weten wat u het beste resultaat geeft. Het kan bij ons gaan om een enkel scherm met software, maar het kan ook gaan om een complete metamorfose van een complete ontvangsthal. Ook voor interne communicatie vraagstukken bieden wij de oplossing. Wij maken gebruik van PADS4, EasyInfo en EasyConnect en combinaties hiervan.

Vragen? Stel ze direct

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor gebouwautomatisering? Stel ze dan direct en neem contact met ons op via 0181 659 347. U kunt zich ook direct aanmelden voor de nieuwsbrief! Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This