InfoScreens

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Interne communicatie verbeteren

U kunt de interne communicatie in uw organisatie of bedrijf verbeteren met de oplossingen van InfoScreens. Wij bieden namelijk diverse digital signage oplossingen aan. Met deze oplossingen kunt u belangrijke bedrijfsinformatie communiceren naar al uw medewerkers. U kunt onze systemen zelfs koppelen aan uw managementsysteem of productiestatistieken. Uw medewerkers zijn dan altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf via de digitale weg. Wij leveren de hardware en de software om uw interne communicatie te verbeteren. Alles is altijd up-to-date en het is ook nog eens snel en effectief. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij InfoScreens.

Interne communicatie verbeteren: de juiste oplossingen!

Wij bieden de juiste oplossing om uw interne communicatie te verbeteren. Dit kan namelijk door middel van digital signage. Dit wordt ook wel narrowcasting genoemd. Het is de digitale, moderne manier om uw medewerkers op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf of de organisatie. Door informatieschermen strategisch op te stellen, zoals in de bedrijfskantine, kunnen uw medewerkers er niet om heen. De PADS4 software die wij hiervoor aanbieden is eenvoudig te gebruiken. Desgewenst kunnen wij uw medewerkers ook opleiden voor het gebruik ervan. PADS4 kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande werkprocessen. Vragen? Stel ze dan en neem contact op via 0181 659 347. Laat ons u helpen uw interne communicatie te verbeteren!

 

Bekijk meer toepassingen:

%%LinkStructuur1%%

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This