InfoScreens

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Interne communicatiemiddelen

InfoScreens biedt u effectieve interne communicatiemiddelen aan. Wij bieden informatieschermen aan die aangestuurd worden met PADS4 software. Hiermee kunt u alle gewenste informatie tonen aan uw medewerkers. Zij blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die u wilt mededelen. Dit is een snelle en effectieve manier van interne informatieverspreiding. U kunt de schermen en de software koppelen aan uw eigen managementsysteem en productiestatistieken. Zo kunt u interessante ontwikkelingen direct digitaal delen. Met één druk op de knop kunt u de informatie wijzigen, altijd en overal. De software is zeer eenvoudig in gebruik. Verhoog de betrokkenheid in uw organisatie of bedrijf en maak gebruik van onze interne communicatiemiddelen.

Interne communicatiemiddelen om de juiste informatie op het juiste tijdstip te delen

Met de interne communicatiemiddelen die InfoScreens u biedt, kunt u de juiste informatie op het juiste tijdstip delen met de juiste mensen. U kunt de schermen ook tactisch opstellen, zodat uw medewerkers er niet omheen kunnen. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Bovendien kunnen wij de gebruikers van PADS4 opleiden, indien gewenst.

PADS4: naadloos geïntegreerd

PADS4 is dé software voor interne communicatiemiddelen, die naadloos geïntegreerd kan worden met uw bestaande werkprocessen. Het is volledig schaalbaar, zodat het ook met uw wensen mee kan groeien. Wilt u hier ook van profiteren? Neem dan contact met ons op via 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This