Bewegwijzering

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Bewegwijzering

Eén van de meest interessante toepassingen van PADS4 is bewegwijzering. Met PADS4 als digital signage oplossing is bewegwijzering een stuk flexibeler dan de traditionele statische optie. Wanneer de schermen op de juiste locaties geplaatst worden kan men bezoekers door een gebouw leiden. Het is zelfs mogelijk om specifieke bewegwijzering toe te passen. Bijvoorbeeld om passagiers op een luchthaven naar de volgende vlucht te begeleiden of ontruimingsinformatie te tonen bij een calamiteit. Zelfs kunnen aangegeven routes automatisch wijzigen afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers of andere gebeurtenissen.

Vooral in een omgeving als een congresgebouw waar wekelijks andere evenementen plaatsvinden is PADS4 de oplossing bij uitstek. Wanneer PADS4 gebruikt wordt in een congrescentrum is het mogelijk om de logo’s van de exposanten op te nemen in de bewegwijzering. Via mobiele units kan men zelfs tijdelijke bewegwijzering toepassen.

In combinatie met een automatische koppeling met een zaalreserveringssysteem is het een sterke aanvulling op de interne communicatie van een organisatie.

Meer weten over de toepassing van digital signage/narrowcasting in uw organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag documentatie aan.

Home » Bewegwijzering

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This