Producten - Content management

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Content management

Gebruiksvriendelijk Content Management

Vaak kan een PADS-presentatie direct gekoppeld worden aan een bestaande informatiebron zoals reserveringen en roosterinformatie. Soms is de informatie die getoond moet worden niet al beschikbaar zoals mededelingen of bezoekers. Daarom is er EasyInfo. Een oplossing om snel informatie in te geven of te wijzigen. Bovendien kunt u aangeven wanneer die informatie te zien moet zijn in de PADS-presentatie. EasyInfo is zeer gebruiksvriendelijk. Uw medewerkers kunnen er direct mee aan de slag. Op elk moment dat het hén schikt. In de juiste lay-out.

Scheiding van opmaak en inhoud

EasyInfo maakt een heldere scheiding mogelijk tussen opmaak en inhoud. De opmaak wordt verzorgd door de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor huisstijl en uitstraling. De inhoud wordt daarentegen aangeleverd door de daartoe bevoegde afdeling. Helder en eenvoudig. De informatie die met EasyInfo wordt beheerd, kan direct worden gekoppeld aan een PADS-presentatie. Door het bijwerken van de informatie met EasyInfo wordt á la minute de informatie op de schermen aangepast zonder dat de gebruiker toegang hoeft te hebben tot de PADS Designer en Scheduler.

U bepaalt

Na de installatie van EasyInfo worden de gewenste categorieën samen met u geïnventariseerd en gedefinieerd. U bepaalt als gebruiker zelf welke gegevens u per categorie wilt vastleggen en hoe u die gegevens wilt benoemen. En als uw wensen na verloop van tijd veranderen of als u een categorie wilt toevoegen, dan kan de configuratie eenvoudig worden aangepast.

Home » Content management

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This