Producten - Content management

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

CONENTMANAGEMENT

Zoekt u naar effectieve mogelijkheden voor contentmanagement die voor u echt iets opleveren? Dan is InfoScreens uit Spijkenisse er voor u. Wij bieden namelijk allerhande oplossingen aan op het gebied van narrowcasting, waar u uw voordeel mee doet.

GEBRUIKSVRIENDELIJK CONTENTMANAGEMENT

Vaak kan een PADS-presentatie direct gekoppeld worden aan een bestaande informatiebron zoals reserveringen en roosterinformatie. Soms is de informatie die getoond moet worden niet al beschikbaar zoals mededelingen of bezoekers. Daarom is er EasyInfo. Een oplossing om snel informatie in te geven of te wijzigen. Bovendien kunt u aangeven wanneer die informatie te zien moet zijn in de PADS-presentatie. EasyInfo is zeer gebruiksvriendelijk. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag met het contentmanagement. Op elk moment dat het hén schikt. In de juiste lay-out. Is dit wat u zoekt? Schakel ons dan in; wij zijn niet dé specialist in digitale signage in Nederland.

SCHEIDING VAN OPMAAK EN INHOUD

Het contentmanagement van EasyInfo maakt een heldere scheiding mogelijk tussen opmaak en inhoud. De opmaak wordt verzorgd door de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor huisstijl en uitstraling. De inhoud wordt daarentegen aangeleverd door de daartoe bevoegde afdeling. Helder en eenvoudig. De informatie die met EasyInfo wordt beheerd, kan direct worden gekoppeld aan een PADS-presentatie. Door het bijwerken van de informatie met EasyInfo wordt á la minute de informatie op de schermen aangepast zonder dat de gebruiker toegang hoeft te hebben tot de PADS Designer en Scheduler.

U BEPAALT

Na de installatie van EasyInfo worden de gewenste categorieën samen met u geïnventariseerd en gedefinieerd. Zodat u contentmanagement inzet dat exact aansluit op uw wensen en doelen. U bepaalt als gebruiker zelf welke gegevens u per categorie wilt vastleggen en hoe u die gegevens wilt benoemen. En als uw wensen na verloop van tijd veranderen of als u een categorie wilt toevoegen, dan kan de configuratie eenvoudig worden aangepast.

Home » Content management

Benader ons voor contentoplossingen

Wilt u uw conten management zo effectief mogelijk inzetten? Bespreek dan met ons uw wensen, dan zorgen wij snel voor een geschikte oplossing. Wij staan bekend om onze narrowcasting software en hardware die wij verkopen in combinatie met een advisering op maat. Vul daarom snel het contactformulier in, dan gaan wij na het ontvangen van uw aanvraag aan de slag om uw contentmanagement te faciliteren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This