Digitale signage in Nederland

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digital signage Nederland

InfoScreens is hét adres waar u terecht kunt voor digital signage systemen in Nederland. Ons bedrijf is al sinds 2000 actief op het gebied van digital signage. Wij beschikken daarom over de juiste kennis en ervaring om u goed te kunnen informeren over nieuwe informatievoorzieningen. Onze PADS4 software sluit perfect aan op uw bestaande werkprocessen en is erg handig als real-time informatiesysteem.

 Digital signage in Nederland: toepasbaar in verschillende markten

De digital signage systemen van InfoScreens zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen daardoor in verschillende markten worden gebruikt. Wij hebben klanten uit het bedrijfsleven, maar ook in het onderwijs, de zorg en bij de overheid worden onze digital signage systemen in Nederland gebruikt. Dat is niet voor niet, want er is tegenwoordig steeds meer behoefte aan real-time informatievoorzieningen. Wij werken met de PADS4 software die geschikt is voor het aansturen van één of meerdere beeldschermen. Dit systeem stelt u in staat om met één druk op de muis verschillende schermen van nieuwe informatie te kunnen verzien.

Eenvoudig informatie wijzigen

InfoScreens is dé specialist op het gebied van digital signage in Nederland op basis van uitstekende narrowcasting software en -hardware. U kunt er bij ons ook voor kiezen om uw digital signage systeem door ons in Nederland te laten hosten. Zo kan de inhoud van de schermen vanaf iedere computer met internetaansluiting worden aangepast wanneer dat nodig is. Heeft u interesse in onze diensten? Laat het ons weten en neem contact met ons op via het nummer 0181 659 347 of vult het contactformulier in.

 

 

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This