Digitale reclameschermen

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digitale reclameschermen

Bij InfoScreens vindt u handige digitale reclameschermen. Deze reclameschermen werken volgens het digital signage systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring op kunnen doen op het gebied van informatievoorziening en heeft voor u de beste digitale reclameschermen beschikbaar.

Digitale reclameschermen voor het laten zien van speciale acties

De toepassingsmogelijkheden van onze digitale schermen zijn zeer divers en uitgebreid. Deze schermen kunnen gebruikt worden om speciale reclameacties onder de aandacht van het publiek te brengen, maar ook om bijvoorbeeld een gloednieuwe collectie aan te prijzen. Het grote voordeel van onze handige PADS4 software is dan ook dat u er alle kanten mee op kunt. Zo kunt u ook belangrijke informatie combineren met de advertentie, om aan te geven dat deze actie nog slechts een paar dagen geldig is.  Met de PADS4 software is het zelfs mogelijk om advertenties gedurende de dag in te plannen. Hierdoor wordt contentmanagement u gemakkelijk gemaakt.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze digitale reclameschermen of onze dienstverlening in het algemeen? Stel ze dan gerust! Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 0181 659 347 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over het gebruiksgemak van onze digital signage systemen. De mogelijkheden zijn onbeperkt dus vraag onze medewerkers hier vooral naar!

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This