Corporate communicatie

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Corporate communicatie

InfoScreens heeft de ideale oplossingen om werknemers op de juiste locatie op het juiste moment te informeren en te instrueren. Onze software kan gebruikt worden om medewerkers binnen een vestiging te informeren, maar is ook een ideaal middel om vanuit een centraal punt snel medewerkers wereldwijd in alle vestigingen te informeren.

Als er schermen op diverse afdelingen hangen is het mogelijk om heel gericht bepaalde groepen medewerkers te informeren. En afhankelijk van het moment van de dag kan er verschillende informatie getoond worden (zoals verkeersinfo aan het einde van de dag).

Het gebruik van PADS4 geeft u de mogelijkheid om een combinatie van verschillende informatie te tonen: bedrijfsnieuws, nieuws van de personeelsvereniging, verjaardagen, evenementen, algemeen nieuws, het weerbericht of verkeersinformatie. Lopende band informatie, veiligheidsprocedures, kamerindeling en bewegwijzering voor flexibele werkplekken zijn een paar van vele andere mogelijkheden.

Meer weten over de toepassing van digital signage/narrowcasting in uw organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag documentatie aan.

Home » Corporate communicatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This