Passagiersinformatie

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Passagiersinformatie

Zorg voor slimme bewegwijzering en passagiersinformatie om mensen op hun reis te helpen. Ongeacht waar u op reis bent, actuele reisinformatie is cruciaal om de ervaring soepel en aangenaam te maken. Ook hiervoor is het gebruik van PADS4 uitermate geschikt.

Verbind PADS4 met uw bestaande database om realtime passagiers- en reisinformatie voor luchthavens, bus, trein, metro, tram, en meer te bieden. Vanuit een centrale locatie beheert u alle aangesloten schermen, zodat u informatie gemakkelijk kunt bijwerken. Met behulp van simpele definities zoals ‘als dit dan dat’, wordt de informatie op de schermen dynamisch bijgewerkt waardoor reizigers worden geïnformeerd over veranderingen, vertragingen en calamiteiten.

PADS4 maakt het eenvoudig om een verbeterde reiservaring te bieden met dynamische passagiersinformatie.

Meer weten over de toepassing van digital signage/narrowcasting in uw organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag documentatie aan.

Home » Passagiersinformatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This