Producten - Beeldschermen

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Beeldschermen

Naast het leveren en monteren van alle bekende merken professionele beeldschermen in allerlei afmetingen, hebben wij ook 2 speciale schermen in ons assortiment.

iPhone-style informatiezuil

Deze vrijstaande informatiezuil is een echte eye-catcher. Een prachtig design met vele mogelijkheden! Het heldere display zorgt ervoor dat de aandacht van het publiek direct wordt getrokken. Ideaal voor het tonen van reclameboodschappen of informatie.
Dankzij de moderne vormgeving en het veelzijdige karakter is deze zuil geschikt voor diverse toepassingen op vele locaties.

Indien gewenst kan de zuil ook geleverd worden met een touch-screen, zodat uw publiek interactief informatie kan opvragen zoals bewegwijzering, productinformatie of service-informatie zoals nieuws, weer of verkeersinformatie.

Uiteraard kan de zuil worden opgenomen in uw PADS4-omgeving zodat u met de zuil ook gebruik kunt maken van de vele mogelijkheden die PADS4 biedt.

De zuil is leverbaar in diverse afmetingen: 43, 49, 55 en zelfs 65 inch.

Invite Display

De Invite® lijn richt zich volledig op de markt van middelgrote public-proof displays. Indoor displays die in openbare ruimtes geplaatst kunnen worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of iemand het scherm vernielt of op een andere manier beïnvloedt. Wij zijn van mening dat de reeds bestaande oplossingen voor “vandalisme vrije” displays in de basis vooral reguliere beeldschermen zijn met een beschermende behuizing. De Invite® displays zijn de perfecte blend tussen design en functionaliteit.

Door de unieke eigenschappen is het Invite® display zeer geschikt voor diverse toepassingen. Denk aan verkeersruimten, showrooms, hotelkamers, wachtruimtes, kleedkamers, toiletruimtes, et cetera. Locaties waar een regulier beeldscherm te kwetsbaar is voor vandalisme, maar waar een hoogwaardige presentatie ook een belangrijke vereiste is.

Eigenschappen:

 • Full HD Fanless display
 • Geïntegreerd ophangsysteem
 • Uw scherm in uw huisstijl
 • Public Proof en spatwaterdicht
 • Diverse formaten
 • Modulair configureerbaar:
  • Mediaplayer
  • Bewegingssensoren
  • Face Recognition
  • Near Field Communication

Home » Beeldschermen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This