Interactiviteit / kiosk

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Interactiviteit / kiosk

Met interactieve mogelijkheden die PADS4 biedt, kunnen uw klanten of bezoekers de informatie opvragen die zij op dat moment nodig hebben. Gebruik digital signage om personeel te ontlasten met relevante informatie op interactieve touchscreens. Bied interactieve productinformatie, on-demand video’s of een dynamische plattegrond aan. Of ga een stap verder met gezichtherkenning om persoonlijke adviezen te geven, betrokkenheid te versterken met geïntegreerde sociale media of dynamische displays te creëren die de producten herkennen die de klant aan het kopen is.

Maak uw in-store signage slim met PADS4. Neem de winkelervaring naar het volgende niveau, met aangepaste triggers en acties die klanten verleiden. Trigger de inhoud op het scherm wanneer klanten specifieke producten bekijken en toon unieke productinformatie die de klant verleiden tot aankoop.

Met real-time informatie kunt u klanten informeren, vragen beantwoorden en helpen de beste keuze te maken, zonder tussenkomst van uw personeel.

Meer weten over de toepassing van digital signage/narrowcasting in uw organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag documentatie aan.

Home » Interactiviteit / kiosk

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This