Reclame en digitale reclameborden

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Reclame en digitale reclameborden

PADS4 is een perfect middel om uw op uw bedrijf en producten of diensten onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Het tonen van speciale aanbiedingen, kortingsacties, menu van de dag of de gloednieuwe collectie is helemaal kinderspel met de PADS4 software.

Een groot voordeel is dat de advertenties praktisch oneindig gecombineerd kunnen worden met allerlei andere informatie. Variërend van openbare communicatie tot bewegwijzering of wachtrij informatie.
Omdat de samenstelling van uw publiek dagelijks kan veranderen, is het van wezenlijk belang om de juiste advertenties te tonen aan het juiste publiek. Met PADS4 is het mogelijk om verschillende advertenties gedurende de dag in te plannen. Dat resulteert in een efficiënte en effectieve mediaplanning.
Een andere interessante toepassing is het tonen van advertenties gekoppeld aan de actuele voorraad van producten of zelfs de advertentie te wijzigen aan de hand van de kijker door middel van gezichtsherkenning.

Meer weten over de toepassing van digital signage/narrowcasting in uw organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag documentatie aan.

Home » Reclame en digitale reclameborden

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This