Wachtrij- en wachtkamerinformatie

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Wachtrij- en wachtkamerinformatie

Onze PADS4 software is bijzonder goed geschikt om wachtrij informatie te laten zien. Met een automatische koppeling naar een bestaand queue management systeem informeert PADS4 bezoekers en patiënten hoe lang de geschatte wachttijd is. Naast het tonen van wachtrijnummers kan andere relevante informatie worden getoond.

Daarnaast kan PADS4 bijvoorbeeld in een ziekenhuis zowel informatie bieden over medicatie, liefdadigheidsinstellingen, het laatste nieuws en weersverwachtingen, als foto’s en video’s ter ontspanning.
Het tonen van de wachttijd bij attracties in een pretpark behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer de schermen worden gebruikt om het wachtende publiek te vermaken kan de wachttijd gevoelsmatig korter worden.
Het plaatsen van displays bij de kassa’s in bioscopen kan bezoekers informeren over het aantal beschikbare plaatsen per film gecombineerd met trailers van actuele films.

Meer weten over de toepassing van digital signage/narrowcasting in uw organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag documentatie aan.

Home » Wachtrij- en wachtkamerinformatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This