Over ons

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Over ons

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Algemene informatie

InfoScreens is al sinds 2000 actief op de markt van digital signage en narrowcasting. Dit betekent dat u te maken hebt met een ervaren speler. Deze ervaring is van groot belang bij de trajecten die doorlopen moeten worden om tot een succesvol project te komen. Denk daarbij aan advisering (ook op consultancybasis), realisering, instandhouding, beheer, hosting en service.

De pragmatische no nonsense aanpak heeft de afgelopen jaren tot een groot aantal succesvolle projecten geleid in diverse markten en bij aansprekende afnemers. De projecten van InfoScreens onderscheiden zich in doordachte eenvoud. Met aan de ene kant aandacht voor de technische realisatie en aan de andere kant het organiseren van het contentbeheer.

InfoScreens biedt een breed pallet aan oplossingen variërend van een eenvoudige stand-alone oplossing tot een gehoste oplossing met een web based content management systeem. Het is mogelijk om projecten ineens af te kopen, maar er zijn ook diverse mogelijkheden om hard-, software en diensten op basis van een vaste maandelijkse vergoeding af te nemen.

Laat u inspireren op deze site aan de hand van de projecten die InfoScreens heeft gerealiseerd. Geen project is hetzelfde, maar de methode om van een idee tot een succesvol project te komen is wel altijd gelijk. InfoScreens heeft bewezen deze methode onder de knie te hebben.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This