Narrowcasting software

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Narrowcasting software

Wat zijn de mogelijkheden van narrowcasting met de PADS4 software?

De PADS4 software voor narrowcasting heeft vele mogelijkheden. Van het installeren van een aantal schermen tot aan digital signage installaties met meer dan duizend schermen, InfoScreens maakt het mogelijk. Elke vorm van content kunt u op de schermen laten zien wanneer u maar wilt. Dankzij de overzichtelijke digitale menuborden en gebruiksvriendelijkheid is de software is zowel te gebruiken door onervaren als ervaren gebruikers.

Geschikt voor vele toepassingen

Bent u van plan om narrowcasting software te gebruiken om een reserveringssysteem toe te voegen? Wilt u gebruikmaken van bewegwijzering op meerdere locaties? Of wilt u reclame maken bij een bepaalde doelgroep door uw producten en diensten onder de aandacht te brengen? Zoals u ziet, gebruikt u onze diensten voor veel verschillende toepassingen. Schakel ons in voor uw volgende project.

Geef de wensen voor uw project door

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, horen wij graag uw wensen voor uw project aan. Samen komen we zo tot een positief eindresultaat. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de toepassingen en mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 0181 659 347 of vul het contactformulier in.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This