Software voor narrowcasting

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Narrowcasting software

InfoScreens in Spijkenisse is een professioneel en ervaren bedrijf op het gebied van narrowcasting oplossingen, dat gebruikmaakt van de software PADS4. Met deze software laat u op elk gewenst moment de informatie zien die u wilt verspreiden. Door middel van narrowcasting, wordt de informatie op tv-schermen getoond en daarom is dit een handig systeem voor bijvoorbeeld uw bedrijf in Zuid-Holland. Zo kunt u uw medewerkers op een eenvoudige en moderne manier informeren. Sinds 2000 zijn we actief in de wereld van digital signage en narrowcasting. Gaat u met ons in zee? Dan weet u dat uw project een groot succes wordt.

Wat zijn de mogelijkheden van narrowcasting oplossingen met de PADS4 software?

De PADS4 software voor narrowcasting heeft vele mogelijkheden en zorgt voor professionele oplossingen. Van het installeren van tv-schermen tot aan digital signage installaties met meer dan duizend schermen: InfoScreens in Zuid-Holland maakt het door middel van narrowcasting mogelijk. Met het narrowcasting systeem kunt u elke vorm van content op de tv-schermen laten zien waar en wanneer u maar wilt, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf in Zuid-Holland. Dankzij de overzichtelijke digitale menuborden en gebruiksvriendelijkheid, is de software zowel te gebruiken door onervaren als ervaren gebruikers.

De narrowcasting software is geschikt voor vele toepassingen, waaronder tv-schermen

Het narrowcasting systeem is geschikt voor vele toepassingen en zorgt voor oplossingen op maat voor uw bedrijf in Zuid-Holland. Bent u van plan om narrowcasting software te gebruiken om een reserveringssysteem toe te voegen? Wilt u gebruikmaken van digitale bewegwijzering op meerdere locaties? Of wilt u reclame maken bij een bepaalde doelgroep door uw producten en diensten onder de aandacht te brengen? Dat is allemaal mogelijk. Door de jarenlange ervaring helpen onze specialisten in Zuid-Holland u graag met narrowcasting oplossingen op maat om alles uit dit systeem te halen. Schakel ons in voor uw volgende project!

Bespreek uw wensen en informeer naar de mogelijkheden

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, horen wij graag uw wensen voor uw project. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden van narrowcasting op tv-schermen binnen uw bedrijf in Zuid-Holland en voorzien u van advies over dit systeem. Samen komen we zo tot een positief resultaat. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de toepassingen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0181 659 347 of door het contactformulier in te vullen. InfoScreens helpt u graag verder met professionele narrowcasting oplossingen op maat, waaronder het installeren van tv-schermen.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This