Digitale bewegwijzering

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digitale bewegwijzering

Voor digitale bewegwijzering bent u bij InfoScreens aan het juiste adres. Ons bedrijf is als sinds het jaar 2000 zeer actief op het gebied van digital signage en narrowcasting systemen en is daarom dé Nederlandse specialist. Onze digital signage systemen zijn in veel verschillende markten toe te passen en worden daardoor op dit moment al intensief gebruikt.

Digitale bewegwijzering: handig op de luchthaven of tijdens een congres

InfoScreens maakt gebruik van de PADS4 software. Deze narrowcasting software blinkt uit in gebruiksgemak en mogelijkheden en kan gebruikt worden om meerdere schermen tegelijkertijd te kunnen besturen. Dit is bijvoorbeeld erg handig om bezoekers naar de juiste plaats in een gebouw of op een luchthaven te leiden. Ook in de hospitality kan digitale bewegwijzering een goede optie zijn om gasten de juiste richting op te sturen. Een groot verdeel hierbij is de real-time informatievoorziening: mochten er wijzigingen optreden, dan kunt u via de digitale display bewegwijzering de bezoekers hier snel over informeren.

Vraag naar onze documentatie

Digital signage is een hulpmiddel voor interne en openbare communicatie. Met één klik op de muis kan relevante informatie namelijk gedeeld worden met een groot publiek. Heeft u interesse in onze expertise op het gebied van digitale bewegwijzering? Laat het ons weten en neem contact met ons op via het telefoonnummer 0181 659 347 of vul het contactformulier in.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This