Display bewegwijzering

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Display bewegwijzering

Als u op een display bewegwijzering wilt tonen, dan doet u dat met de hulp van InfoScreens. Wij leveren niet alleen displays, maar ook alle benodigde software om de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste personen te tonen. Onze software is zeer gebruiksvriendelijk en is overal en altijd in te zetten. Wat u ook maar wilt tonen, het is mogelijk met onze software. Wij bieden de bewezen PADS4 software. Deze kan volledig geïntegreerd worden in uw bestaande werkprocessen. Daarnaast is het volledig schaalbaar. Als de bewegwijzering op het display snel gewijzigd moet worden, dan kan dat eenvoudig met PADS4.

Display bewegwijzering: de oplossing die u zoekt

InfoScreens biedt de oplossing die u zoekt als u digitale bewegwijzering op een display wilt weergeven. Het is een moderne manier om dit te doen en u biedt uw doelgroep duidelijkheid. Wij hebben een pragmatische en no-nonsense aanpak. Wij hebben al vele succesvolle projecten afgerond in verschillende markten in Nederland. PADS4 is software die dan ook overal ingezet kan worden. Wij bieden u bovendien het totaalpakket. Niet enkel de software of de display voor de bewegwijzering, maar ook echt alles wat nodig is om uw project succesvol te krijgen. Wij hebben overigens ook de handige Media4Display als digitale signage software die wij aanbieden.

De vele toepassingen

Een display met bewegwijzering kan waar u maar wilt worden ingezet. Zo kan het op luchthavens worden toegepast, maar ook in gebouwen waar u bezoekers de weg wilt wijzen. Het biedt zelfs een oplossing voor interne communicatie van een organisatie, als het gecombineerd wordt met een automatische koppeling met een zaalreserveringssysteem. Wij brengen uw wensen in kaart, op basis waarvan we u een passende oplossing bieden. Vragen? Bel dan direct naar 0181 659 347 of vul het contactformulier in.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This