Digitale Menuborden

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digitale menuborden

InfoScreens kan u digitale menuborden leveren met complete software. Wij bieden gebruiksvriendelijke software aan waarmee u eenvoudig en snel informatie kunt wijzigen. Met onze digitale menuborden en bijbehorende softwareoplossingen kunt u op het juiste moment aan de juiste personen uw boodschap tonen. U kunt waar en wanneer u maar wilt informatie tonen. Wij bieden het gebruiksvriendelijke PADS4 om deze processen te realiseren. PADS4 kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande werkprocessen. Het is bewezen software die volledig schaalbaar is.

 

Digitale menuborden: breng uw boodschap op het juiste moment

Met de digitale menuborden van InfoScreens brengt u uw boodschap op het juiste moment naar uw doelgroep. Door PADS4 te integreren kunt u probleemloos mediacontent afspelen. Real-time gegevens kunnen eenvoudig worden gekoppeld vanuit elke bron! Wij bieden elke klant een compleet pakket. Niet alleen de software en niet alleen de digitale menuborden, maar juist alles wat u nodig heeft om uw informatie op een duidelijke en gewenste manier te presenteren op de digitale menuborden.

 

Oplossingen voor elke markt

Onze digitale menuborden en andere narrowcasting oplossingen worden overal ingezet. Wij bieden dan ook oplossingen voor zowel bedrijven als de overheid, het onderwijs, hospitality, retail en de zorg. Vragen? Aarzel niet en stel ze door te bellen naar 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This