Digitale Menuborden

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digitale menuborden

InfoScreens in Spijkenisse levert digitale menuborden met complete software. Wij zorgen voor gebruiksvriendelijke software waarmee u eenvoudig en snel informatie wijzigt. Met deze menuborden en de bijbehorende softwareoplossingen, toont u uw boodschap op het juiste moment aan de juiste personen. U kunt waar en wanneer u maar wilt informatie delen. Wij bieden het gebruiksvriendelijke PADS4 aan om deze processen te realiseren. PADS4 is bewezen software die volledig schaalbaar is en naadloos wordt geïntegreerd in uw bestaande werkprocessen.

Digitale menuborden: breng uw boodschap over op het juiste moment

Met de digitale menuborden van InfoScreens uit Spijkenisse, brengt u uw boodschap op het juiste moment over op uw doelgroep. Door PADS4 te integreren, speelt u probleemloos mediacontent af. Realtime gegevens worden eenvoudig gekoppeld vanuit elke bron. Wanneer u ons inschakelt, profiteert u van een compleet pakket van ons bedrijf. Wij bieden niet alleen de software en de digitale menuborden aan, maar juist alles wat u nodig heeft om uw informatie op een duidelijke en gewenste manier te presenteren op deze digitale schermen.

Profiteer van oplossingen voor elke markt

Onze digitale menuborden en andere narrowcasting oplossingen worden overal ingezet. Wij bieden dan ook oplossingen aan voor zowel bedrijven als de overheid, het onderwijs, hospitality, retail en de zorg. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This