Digital signage schermen voor uw project in Zuid-Holland

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digital signage schermen

Met de digital signage schermen van InfoScreens uit Spijkenisse, Zuid-Holland weet u zeker dat u de gewenste boodschap efficiënt en doelgericht communiceert. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van digital signage weten wij als geen ander hoe wij uw project gegarandeerd tot een succes maken.

De mogelijkheden van de digital signage schermen van ons bedrijf uit Zuid-Holland

Op de interactieve schermen van InfoScreens brengt u iedere boodschap over die u maar wenst. De software is geschikt voor allerlei content. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bepaalde content in te plannen, zodat deze wordt weergegeven wanneer u maar wilt. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

De juiste digital signage op basis van uw wensen

Hoe wilt u digital signage op schermen inzetten voor uw project in Zuid-Holland? Er zijn namelijk talloze toepassingen mogelijk. Zo kiest u bijvoorbeeld voor advertenties die u combineert met nuttige informatie. Misschien heeft u de schermen nodig voor passagiersinformatie en digitale bewegwijzering of wilt u wachtrij- en wachtkamerinformatie binnen uw bedrijf. Wat uw wensen ook zijn: wij realiseren ze graag voor u.

Ga voor optimaal gebruiksgemak

De software PADS4 is heel eenvoudig door iedereen te gebruiken. Wanneer u voor ons bedrijf uit Spijkenisse (Zuid-Holland) kiest, gaat u voor digital signage schermen met optimaal gebruiksgemak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0181 659 347 of vul het contactformulier in.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This