Interactief scherm

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Interactief scherm

Een interactief scherm van InfoScreens uit Spijkenisse is de ideale oplossing als u uw boodschap aan uw doelgroep op het juiste moment wilt tonen. Met onze interactieve schermen wijzigt u de informatie die u wilt tonen altijd en overal. Wij leveren niet alleen de schermen, maar juist ook de benodigde software. Hiervoor maken wij gebruik van PADS4 software die in combinatie met EasyInfo en EasyConnect wordt geleverd als een totaalpakket.

Gebruik een interactief scherm voor uw content

Met PADS4 is het mogelijk om allerlei soorten content te ontwerpen, in te plannen en te distribueren over elk interactief scherm in uw bezit. Databases kunnen worden gekoppeld en de software is zeer gebruiksvriendelijk. Het is de eenvoudigste en krachtigste oplossing voor uw interactieve schermen. PADS4 kan worden geïntegreerd met uw bestaande werkprocessen en is volledig schaalbaar. Zo groeit de digital signage oplossing die wij leveren mee met uw wensen. Het is een bewezen software die al vele klanten succesvol heeft geholpen. De software zorgt er namelijk voor dat mediacontent, zoals reclame en informatie, probleemloos wordt afgespeeld op ieder interactief scherm.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief of neem contact met ons op bij vragen

Heeft u vragen over het aanschaffen van een interactief scherm of onze narrowcasting software? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van advies op maat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bereikt ons via 0181 659 347. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van InfoScreens om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This