Interactief scherm

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Een interactief scherm van InfoScreens is een ideale oplossing als u uw boodschap aan uw doelgroep op het juiste moment wilt tonen. Met onze interactieve schermen kunt u de informatie die u wilt tonen altijd en overal wijzigen. Wij leveren niet alleen de schermen, maar juist ook de benodigde software. Wij bieden u de bewezen PADS4 software. Dit kan in combinatie met EasyInfo en EasyConnect worden geleverd als een totaalpakket. Met PADS4 is het mogelijk om allerlei content te ontwerpen, in te plannen en te distribueren over elk interactief scherm dat u heeft. Databases kunnen worden gekoppeld en de software is zeer gebruiksvriendelijk. Het is de eenvoudigste en krachtigste oplossing voor uw interactieve schermen!

Interactief scherm met software: een totaalpakket

Wij bieden niet alleen een interactief scherm aan, maar ook de software om alle content te ontwerpen en verspreiden. PADS4 kan worden geïntegreerd met uw bestaande werkprocessen en is volledig schaalbaar. Zo kan het meegroeien met uw wensen. Het is een bewezen software die al vele klanten succesvol heeft geholpen. Media content kan probleemloos worden afgespeeld.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief of neem contact op bij vragen

Heeft u vragen over een interactief scherm of onze software? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden met al onze interactieve schermen. Wij voorzien u graag van advies op maat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt ons bereiken via 0181 659 347. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van InfoScreens om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This