Reclameschermen

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Reclameschermen

Wanneer u op zoek bent naar handige digitale reclameschermen, dan bent u bij InfoScreens aan het juiste adres. Ons bedrijf is specialist op het gebied van digital signage en narrowcasting en is al sinds het jaar 2000 actief op deze markt. Wij hebben door de jaren heen vele succesvolle projecten kunnen afronden met tevreden klanten tot gevolg. Daarom helpen wij u ook graag! Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden voor onze speciale reclameschermen.

Reclameschermen in winkels om een boodschap uit te dragen

Onze reclameschermen worden voorzien van PADS4 software die zich onderscheidt van andere software door zijn gebruiksgemak en uitgebreide mogelijkheden. Dit digital signage systeem is op allerlei schermen te installeren en heeft ook de mogelijkheid om bepaalde boodschappen in te plannen. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende advertenties gedurende de dag laten afwisselen voor een bredere blootstelling van uw publiek aan uw reclames. Een ander groot voordeel van de PADS4 software is dat er ook informatie kan worden gecombineerd met uw advertenties. De mogelijkheden van onze reclameschermen zijn daarmee onbeperkt!

Serviceteam staat voor u klaar

Wanneer u uw reclameschermen bij InfoScreens bestelt, kunt u rekenen op uitstekende garantievoorwaarden. Mocht een scherm in de garantieperiode onverwachts kapot gaan, dan komen wij deze kosteloos repareren. Verder staat ons serviceteam voor u klaar om u te helpen bij vragen of andere onduidelijkheden. U kunt ons team bereiken op het nummer 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This