Informatieschermen

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Informatieschermen

De informatieschermen van InfoScreens worden inclusief alle benodigde software geleverd. Op deze manier kunt u een compleet pakket van ons verwachten. Met onze informatieschermen kunt u altijd en overal informatie wijzigen. Wij bieden u PADS4, EasyConnect en EasyInfo. Deze software staat met elkaar in verbinding en is zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan vrijwel iedereen er mee (leren) omgaan. Wij bieden een oplossing voor elke organisatie. Wat uw wensen ook zijn, wij streven naar een perfect eindresultaat. Vraag direct naar de mogelijkheden bij InfoScreens!

Informatieschermen om uw boodschap over te brengen

Informatieschermen kunnen uw boodschap overbrengen op uw doelgroep. Of dit nu in een ontvangsthal is van uw bedrijf of in een congrescentrum of op de luchthaven, het biedt altijd de oplossing. InfoScreens biedt niet alleen informatieschermen, maar ook de software die nodig is om de schermen te beheren. Hiervoor gebruiken we dus PADS4. Dit is zeer gebruiksvriendelijk, maar als het nodig is, bieden wij ook opleidingen. Zo weet u zeker dat iedereen die gebruik maakt van de software deze onder de knie heeft of krijgt.

Toepassingen: veel mogelijkheden

De informatieschermen en de bijbehorende software heeft vele toepassingsmogelijkheden. Ze kunnen voor interne communicatie worden ingezet, en op scholen, bedrijven, luchthavens, in de zorg, overheidsgebouwen en nog veel meer. Wij bieden u advies op maat, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Meer weten? Neem dan contact op via 0181 659 347.

 

 

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This