Digital signage

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Digital signage software

Voor de aansturing en het beheer van de digitale schermen wordt gebruik gemaakt van digital signage software. De kwaliteit en functies van de gekozen software bepalen voor het grootste deel de mogelijkheden van uw digital signage systeem.

InfoScreens levert diverse oplossingen voor uw specifieke wensen.

Digital signage

 

Informatie en communicatie zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving. Van alle kanten komt er via diverse media een grote hoeveelheid informatie op ons af. Daarom is het belangrijk om personen op het juiste moment van de juiste, gerichte informatie te voorzien. Dit is precies waar het bij digital signage om draait. Digital signage staat voor het via beeldschermen tonen van informatie die is gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip. Deze informatie kan per beeldscherm en per tijdstip verschillend zijn.

Enkele voorbeelden van digital signage zijn begroetingsschermen in ontvangstruimtes, dynamische bewegwijzering via beeldschermen in gebouwen of reclameschermen in winkels. Ook beeldschermen met reizigersinformatie op vliegvelden zijn een vorm van digital signage. In plaats van digital signage spreekt men soms ook over narrowcasting of digital out-of-home media (DOOHM).

Home » Digital signage

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This