Producten - Hosting

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

InfoScreens

 

Curieweg 5
3208 KJ  Spijkenisse

0181-659347
info@infoscreens.nl

Hosting

Door uw systeem te laten hosten door InfoScreens is het mogelijk om de opstartkosten van een project sterk te reduceren. Ook de doorlopende kosten worden sterk verlaagd doordaat geen eigen server hoeft te worden aangeschaft en onderhouden. Daarnaast heeft dit concept het grote voordeel dat het beheer van de content web based is. Zo wordt het mogelijk om de inhoud van de schermen vanaf iedere PC die met het internet verbonden is aan te passen.

Op een scherm (tv of monitor) wordt een viewerPC aangesloten. Dit is een kleine PC die met het internet gekoppeld wordt. Middels deze internetverbinding wordt verbinding gemaakt met een van de servers van InfoScreens.

Er wordt door InfoScreens een website gehost waarop de content kan worden beheerd met EasyInfo. Zo kunnen mededelingen, al dan niet voorzien van plaatjes of videofilmpjes, advertenties, etc. ingepland worden. Op de beeldschermen wordt deze content getoond in uw eigen huisstijl.

Op de server draait een compleet PADS4-systeem. Indien gewenst kunt u toegang krijgen tot de PADS4 Scheduler en Designer om zo uw presentaties geheel zelf te ontwerpen en in te plannen. Op die manier heeft u precies dezelfde functionaliteit als een PADS-systeem dat bij u in huis is geïnstalleerd voor een maandelijks tarief dat beduidend lager is dan dat u het systeem compleet aanschaft.

Home » Hosting

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This