Netto tank

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Netto Tank

Netto Tank is het onbemande tankstation formule van Hulshof Mobiliteit Service. U kunt voordelig tanken en dit snel, simpel en ook nog eens goedkoop!

Netto tank

Netto Tank is het onbemande tankstation formule van Hulshof Mobiliteit Service. U kunt voordelig tanken en dit snel, simpel en ook nog eens goedkoop!

Netto Tank tankstations, het nieuwe concept ontwikkeld door Hulshof Mobiliteit Service, is een modern en krachtig merk, geheel van deze tijd met een frisse uitstraling.

Hulshof Mobiliteit Service is een flexibele organisatie met korte lijnen waardoor brandstoffen stipt en correct worden geleverd. Door een netwerk in omgeving Twente & Achterhoek van Texaco en Netto Tank tankstations kunnen pomphouders profiteren van de voordelen van de Hulshof Tankkaart.

Voor de recent geopende vestiging in Hengelo heeft Hulshof gekozen voor de oplossingen van InfoScreens.

In de tankzuilen worden de schermen van afstand aangestuurd en tonen aanbiedingen en acties. Tevens kunnen acties worden gekoppeld aan het aantal getankte liters. Dit kan omdat de presentatie gekoppeld is aan het Gilbarco systeem. Daarnaast is ook de prijzenzuil voorzien van een full-color led display aangestuurd door PADS.
Omdat het tankstation onbemand is, is het voor Hulshof belangrijk dat de schermen vanaf het hoofdkantoor kunnen worden voorzien van de laatste content. Snel en simpel door gebruik te maken van EasyInfo.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This