PADS4 release 8

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » PADS4 release 8

In september 2017 is PADS release 8 beschikbaar gekomen. Deze release bevat onder andere de mogelijkheid te koppelen met Yammer en het centraal beheren van data providers.

PADS4 release 8

In PADS4 release 8 is de standaard koppeling met Yammer toegevoegd, naast de al aanwezige uitgebreide set van nieuwe standaard koppelingen met social media. Met nieuwe standaard data provider Yammer is het mogelijk op een eenvoudige manier content van deze micro blogging web service voor bedrijven te tonen in uw digital signage presentatie.

Een andere belangrijke toevoeging is de zogenaamde Data Vault. Via PADS4 System Management kunnen data vault providers worden aangemaakt en toegewezen aan een specifieke server. Dit vereenvoudigt het centrale beheer van data providers door een administrator. Gebruikers kunnen in de PADS4 Designer deze data vault providers gebruiken, maar niet wijzigen. Daarnaast zijn de gegevens 24/7 beschikbaar.

Het is nu ook mogelijk de instellingen van een Viewer te beveiligen met een zogenaamde pincode. Via PADS4 System Management kan een pincode aan alle Viewers worden toegewezen. Als een gebruiker de settings op de Viewer wil openen, verschijnt een venster waarin de pincode moet worden ingevoerd.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This