Wachtrijsystemen

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Wachtrijsystemen

InfoScreens is hét adres wanneer u op zoek bent naar handige digitale wachtrijsystemen. Als besturingselement van onze schermen gebruiken wij de PADS4 software. Dit digital signage product is op één of meerdere schermen te gebruiken en kan toegepast worden in verschillende markten. Onze klanten komen uit het bedrijfsleven, maar ook in het onderwijs of in de zorg wordt digital signage veelvuldig toegepast.

Patiënten informeren met speciale wachtrijsystemen

Een boodschap overbrengen kan op veel verschillende manieren, maar met de PADS4 software en digitale schermen van InfoScreens wordt dit nu wel heel eenvoudig! Wij bieden onze klanten de technische ondersteuning om belangrijke informatie snel te kunnen delen met een breed publiek. De software die wij bij de wachtrijsystemen leveren is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt met deze software real-time informatie koppelen en weergeven in de wachtkamer. Zo is iedereen direct op de hoogte en kan hier beter op worden ingespeeld. De wachtrijsystemen van InfoScreens zijn daarmee duidelijk en transparant.

Verbeteren van de dienstverlening

Bent u in de zorg op zoek naar een manier om de dienstverlening naar patiënten te verbeteren? Kom dan naar InfoScreens en laat u informeren over al onze mogelijkheden. Met onze wachtrijsystemen kunt u in de toekomst patiënten veel gerichter informeren over actuele wachttijden. Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This