Interne bewegwijzering

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Interne bewegwijzering

Voor moderne, krachtige en eenvoudige interne bewegwijzering, schakelt u de hulp in van InfoScreens uit Spijkenisse. Wij leveren de hardware en software die nodig zijn om uw doelgroep op de juiste weg te helpen. Bij ons krijgt u een totaalpakket. Dit betekent dat we niet alleen de schermen voor bewegwijzering leveren, maar juist ook de software. U profiteert zo van innovatieve oplossingen op het gebied van digital signage.

De juiste software voor interne bewegwijzering

Voor de aansturing van de interne bewegwijzering gebruiken we de software PADS4. Met deze software kunt u elke vorm van content ontwerpen, inplannen en distribueren. Deze vorm van bewegwijzering is op deze manier aanzienlijk flexibeler in te zetten dan de traditionele statische bewegwijzering. Met informatieve schermen op de juiste plaats, is het voor iedereen duidelijk waar ze naartoe moeten. De software kan daarnaast gekoppeld worden aan een zaalreserveringssysteem, waardoor de bewegwijzering een goede aanvulling is op de interne communicatie van uw organisatie.

Informeer naar de mogelijkheden van bewegwijzering

Wij bieden diverse oplossingen aan op het gebied van interne bewegwijzering en digital signage, afgestemd op uw wensen. Deze brengen wij vooraf in kaart en we voorzien u daarnaast van advies op maat. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op via 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This