Digitaal informatiescherm

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digitaal informatiescherm

Met een digitaal informatiescherm van InfoScreens communiceert u doelgericht en efficiënt alle content. De software die wordt gebruikt voor de schermen is zeer gebruiksvriendelijk. Iedereen kan met onze systemen overweg. Voor elke organisatie en voor verschillende toepassingen vindt u bij ons een digitaal informatiescherm. Vraag direct naar de mogelijkheden en bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Kies uit meerdere schermen voor uw digitaal informatiescherm

Wij leveren én monteren beeldschermen in allerlei afmetingen en van allerlei bekende merken. Wilt u voor iets unieks gaan? Dan hebben we twee speciale schermen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een iPhone-style informatiezuil, een echte eyecatcher en perfect om de aandacht van het publiek te trekken. Ook beschikken we over vandalisme vrije displays. Deze zijn zeer geschikt voor openbare ruimtes zoals kleedkamers, hotelkamers, verkeersruimten of showrooms.

Waarvoor gebruikt u een digitaal informatiescherm?

Een digitaal informatiescherm is voor veel toepassingen te gebruiken. Denk aan wachtrijinformatie, digitale menuborden, zaalreserveringen en bewegwijzering. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van reclame en informatie. Combineer bijvoorbeeld een advertentie met bewegwijzering.

Vraag meer informatie aan

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een digitaal informatiescherm staan wij u graag te woord. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This