Digitaal informatiescherm

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Digitaal informatiescherm

Met een digitaal informatiescherm van InfoScreens communiceert u doelgericht en efficiënt alle content. De software die wordt gebruikt voor de zakelijke informatieschermen is zeer gebruiksvriendelijk. Iedereen kan met onze systemen overweg. Voor elke organisatie en voor verschillende toepassingen vindt u bij ons een digitaal informatiescherm. Vraag direct naar de mogelijkheden om zakelijke informatieve schermen te laten plaatsen en bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Kies uit meerdere schermen voor uw digitaal informatiescherm

Wij leveren én monteren zakelijke informatieschermen in allerlei afmetingen en van allerlei bekende merken. Wilt u voor iets unieks gaan als u informatieve schermen wilt laten plaatsen? Dan hebben we twee speciale schermen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een iPhone-style informatiezuil, een echte eyecatcher en perfect om de aandacht van het publiek te trekken. Ook beschikken we over vandalismevrije displays. Deze zijn zeer geschikt als zakelijke informatieschermen voor ruimtes zoals kleedkamers, hotelkamers, verkeersruimten of showrooms. In vrijwel iedere situatie hebben wij een oplossing als u graag zakelijke informatieve schermen wilt laten plaatsen.

Waarvoor gebruikt u een digitaal informatiescherm?

Een digitaal informatiescherm is voor veel toepassingen te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende digitale displays:

Ook kunt u bij ons kiezen voor een combinatie van reclame en informatie als u zakelijke informatieve schermen wilt laten plaatsen. Combineer bijvoorbeeld een advertentie met bewegwijzering.

Vraag meer informatie aan over zakelijke informatieschermen

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een digitaal informatiescherm staan wij als expert in narrowcasting software en hardware u graag te woord. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een plan voor te leggen voor het laten plaatsen van zakelijke informatieve schermen.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This