Passagiersinformatieschermen

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Passagiersinformatieschermen

In de wereld van openbaar vervoer zijn passagiersinformatieschermen een onmisbaar element geworden. Bij InfoScreens uit Spijkenisse hebben we gezien hoe deze schermen reizigers in real-time voorzien van cruciale informatie. Van actuele vertrektijden tot vertragingen en van overstapmogelijkheden tot speciale mededelingen: passagiersinformatieschermen houden reizigers op de hoogte en dragen bij aan een soepele reiservaring.

Efficiënte communicatie voor transportprofessionals

Voor transportmedewerkers die streven naar perfectie in passagierscommunicatie zijn onze passagiersinformatieschermen de ultieme tool. Wij zijn niet enkel een leverancier, maar vooral ook een echte expert in narrowcasting software en -hardware. Onze digitale displays maken heldere communicatie en een feilloze organisatie van het openbaar vervoer mogelijk. Zie hoe reizigers met vertrouwen hun reis plannen, gerustgesteld door de actuele en duidelijke informatie die voor hen beschikbaar is; van duidelijke trajectinformatie tot wachtrijsystemen. Dit alles dankzij de geavanceerde technologie en het gebruiksgemak van onze oplossingen.

Kies voor optimale reizigersinformatie!

Bent u klaar om de reiservaring van uw passagiers te transformeren met geavanceerde passagiersinformatieschermen? Maak de overstap naar effectieve en actuele reizigerscommunicatie. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0181 659 347 en laat u adviseren over de talloze mogelijkheden die onze systemen bieden. Wacht niet langer en kies voor een innovatieve manier van communiceren die de tevredenheid van uw passagiers zal verhogen!

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This