Interne bewegwijzering

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Interne bewegwijzering

 

Voor moderne, krachtige en eenvoudige interne bewegwijzering schakelt u de hulp in van InfoScreens. Wij leveren de hardware en software die nodig is om uw doelgroep op de juiste weg te helpen. PADS4 is software die wij gebruiken voor de aansturing van de bewegwijzering. Dit is dan ook één van de meest interessante toepassingen van PADS4. Interne bewegwijzering is op deze manier aanzienlijk flexibeler in te zetten dan de traditionele statische bewegwijzering. Met informatieve schermen op de juiste plaats, is het voor iedereen duidelijk waar ze naartoe moeten. Het kan ook gekoppeld worden aan een zaalreserveringssysteem, waardoor interne bewegwijzering een sterke aanvulling is op de interne communicatie van uw organisatie.

Interne bewegwijzering: een totaalpakket bij InfoScreens

Bij InfoScreens in Spijkenisse krijgt u een totaalpakket. Wij leveren niet alleen de schermen voor interne bewegwijzering, maar juist ook de software. Wij bieden innovatieve oplossingen op het gebied van digital signage. Het is eenvoudig om informatie op de schermen te wijzigen, wanneer en waar u maar wilt. Wij bieden diverse oplossingen op basis van uw wensen. Deze brengen wij vooraf in kaart, zodat we u altijd advies op maat kunnen bieden. U kunt dan op uw beurt een weloverwogen keuze maken. Wij kunnen u of uw medewerkers opleiden voor het gebruik met de PADS4 software. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden tot interne bewegwijzering? Neem dan direct contact op via 0181 659 347.

 

Bekijk meer toepassingen:

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This