Wachtkamer informatie systeem

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Wachtkamer informatie systeem

Voor een efficiënt wachtkamer informatie systeem kunt u uitstekend bij InfoScreens terecht. Wij hebben een breed aanbod van digital signage producten voor u beschikbaar om te zorgen dat informatie snel aan het juiste publiek kan worden overgebracht. Bent u op zoek naar een hulpmiddel voor informatieverbetering in een wachtruimte, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wachtkamer informatie systeem in Spijkenisse: efficiënt communicatiemiddel

De  toepassingen van onze digital signage producten zijn zeer divers. Voor de aansturing van onze digitale schermen maken wij gebruik van de PADS4 software. Deze software is eenvoudig in gebruik en werkt perfect als wachtkamer informatie systeem. Onze informatieschermen worden veelgebruikt in ziekenhuizen en gemeentehuizen om actuele wachttijden aan mensen in de wachtkamer door te kunnen geven. Dit zorgt voor informatieverbetering in de wachtruimte, omdat via het wachtkamer informatie systeem gerichte informatie kan worden gegeven. Het afwisselen van deze informatie met service-informatie zoals nieuws en het weerbericht maakt het wachten minder erg. Wij noemen dit concept dan ook de wachtverzachter.

Gerichte communicatie in openbare gelegenheden

Heeft u behoefte aan een hulpmiddel voor informatieverbetering in een wachtruimte? InfoScreens in Spijkenisse heeft een handig wachtkamer informatie systeem voor u in handen. U kunt op een snelle manier een publiek van informatie voorzien waar op dat moment behoefte aan is. Heeft u interesse in onze digital signage producten? Bel ons dan op het nummer 0181 659 347 en vraag naar onze mogelijkheden.

Bekijk meer toepassingen:

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This