Narrowcasting scherm

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Narrowcasting scherm

Bij InfoScreens in Spijkenisse vindt u een narrowcasting scherm met software om belangrijke informatie op een groot publiek over te brengen. Juist in deze digitale tijd hebben mensen behoefte aan actuele  informatie. Om een bepaalde boodschap snel door te kunnen geven, kunt u handig gebruik maken van onze narrowcasting schermen om gemakkelijk en snel te kunnen communiceren.

Narrowcasting scherm: gerichte boodschap uitzenden

InfoScreens in Spijkenisse heeft meerdere narrowcasting schermen beschikbaar die worden aangestuurd met gebruiksvriendelijke software. Bij een narrowcasting scherm leveren wij het eenvoudig te gebruiken PADS4 systeem waarmee één of meerdere schermen aangestuurd kunnen worden. Onze narrowcasting schermen worden op veel verschillende gebieden gebruikt. Onze schermen zijn daarmee een toevoeging in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en voor de overheid. Ook in de hospitality en de retail is narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, een handige oplossing als communicatiemiddel.

Kies voor optimaal gebruiksgemak

Met een narrowcasting scherm of meerdere schermen kiest u voor gebruiksgemak. Informatievoorziening is belangrijk en kan door middel van onze schermen zeer snel en efficiënt worden verspreid. U kunt uw wensen voor het delen van informatie aan ons doorgeven, waarna wij u een passende oplossing bieden. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan snel naar het nummer 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This