Oplossing digital signage

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Oplossing digital signage

Als u kiest voor een flexibele en transparante informatievoorziening, dan kiest u als oplossing voor het digital signage systeem van InfoScreens. Ons bedrijf biedt een breed aanbod digital signage oplossingen, die in verschillende markten kunnen worden gebruikt. Het grote voordeel van dit systeem is de real-time informatievoorziening. Actuele informatie kan op die manier direct met een groot publiek worden gedeeld.

Oplossing digital signage: op veel gebieden toepasbaar

In onze huidige samenleving is steeds meer behoefte aan informatie en communicatie. De oplossing voor dit probleem is ons digital signage systeem. De software die we daarvoor gebruiken is PADS4 . Deze software is zeer gebruiksvriendelijk en flexibel en is daarmee een dé oplossing voor digital signage. InfoScreens heeft al jarenlange ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van narrowcasting en digital signage. De toepassingen van onze systemen zijn zeer divers. Zo kan digital signage de oplossing zijn als informatievoorziening in wachtkamers en andere openbare gelegenheden. Ook is het zeer geschikt als bewegwijzering in een gebouw of op een luchthaven.

Servicecontract in Spijkenisse 

Wanneer u bij InfoScreens als oplossing onze digital signage systemen bestelt, kunt u rekenen op onze uitstekende service. Binnen de garantieperiode komen wij de schermen geheel gratis bij u repareren. Ook wanneer er onverwacht problemen optreden met de werking van de PADS4 software  kunt u ons bereiken op het nummer 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This