Een wachtruimte inrichten bij uw bedrijf in Zuid-Holland

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Wachtruimte inrichting

De digital signage schermen van InfoScreens in Spijkenisse mogen niet ontbreken wanneer u een moderne wachtruimte gaat inrichten in Zuid-Holland. Via de schermen kan real-time informatie over de actuele wachttijden aan patiënten in de wachtruimte worden gegeven. Dit zorgt voor veel meer duidelijkheid in de wachtkamer en verbetert daarmee de dienstverlening naar patiënten.

Uw wachtruimte inrichten met de nieuwste technische ontwikkelingen in Zuid-Holland

De zorgsector staat bekend als early adopter van allerlei technische ontwikkelingen. Om ook de dienstverlening naar patiënten te verbeteren, hebben wij allerlei digitale menuborden en schermen voor u beschikbaar om patiënten up-to-date te houden. Hiermee kunt u onder andere de actuele wachtrij- en andere wachtkamerinformatie weergeven. De software die InfoScreens hiervoor inzet is PADS4. Deze software staat bekend om zijn gebruiksgemak en de vele toepassingsmogelijkheden. Het kan bovendien naadloos worden geïntegreerd met de bestaande werkprocessen. Dat werkt wel zo prettig wanneer u dit systeem gebruikt voor het inrichten van uw wachtruimte in Zuid-Holland.

Maak het wachten plezieriger voor uw gasten, klanten of cliënten

De informatievoorziening is een onmisbaar onderdeel bij het inrichten van een wachtruimte bij uw bedrijf in Zuid-Holland. De informatie kan worden afgewisseld met nieuwsberichten of het weerbericht. Hierdoor lijkt de tijd in de wachtkamer sneller te gaan. Dit concept noemen wij ook wel de wachtverzachter. Onze digitale schermen hebben hun waarde al in veel ziekenhuizen en andere zorginstellingen bewezen.

Zorg voor real-time informatie in uw wachtkamer

Wilt u binnenkort de wachtruimte binnen uw bedrijf in Zuid-Holland volledig opnieuw inrichten? Of zoekt u een simpele aanpassing om het wachten aangenamer te maken? Neem dan contact met ons op via 0181 659 347. Samen kijken we hoe wij u kunnen helpen met de plaatsing van een digital signage systeem.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This