Wachtruimte inrichten Zuid-Holland

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Wachtruimte inrichting

Reclamezuil voor uw bedrijf in Zuid-Holland

Bent u geïnteresseerd in een digitale reclamezuil of informatiezuil voor uw bedrijf in Zuid-Holland? InfoScreens in Spijkenisse is dé specialist op het gebied van digital signage en narrowcasting. Met onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis weten wij ieder project tot een geslaagd eindresultaat te brengen. Wij maken gebruik van de PADS4 software, waarbij u verzekerd bent van gebruiksgemak én uitgebreide mogelijkheden.

Combineer advertenties met andere informatie op een reclamezuil bij u in Zuid-Holland

Als u kiest voor een reclamezuil of informatiezuil van InfoScreens uit Spijkenisse in Zuid-Holland, dan profiteert u van een groot voordeel. U heeft namelijk de mogelijkheid om reclame te combineren met andere informatie op het scherm. Zo combineert u eenvoudig verschillende advertenties met bijvoorbeeld bewegwijzering of wachtrij-informatie. U kunt zelfs de reclamezuil of informatiezuil met een touchscreen aanvragen, waardoor uw publiek in Zuid-Holland interactief informatie kan opvragen.

Persoonlijke advertenties als reclame

De samenstelling van uw publiek verandert elke dag. Daarom raden wij aan om de juiste advertenties te tonen aan het juiste publiek. Met de PADS4 software die wij gebruiken is dit mogelijk! U plant eenvoudig verschillende advertenties gedurende de dag in. U kunt zelfs de advertentie afhankelijk van de kijker wijzigen met behulp van gezichtsherkenning.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een reclamezuil of informatiezuil van 43, 49, 55 of 65 inch van InfoScreens in Zuid-Holland? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0181 659 347 of vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een oplossing op maat die perfect aansluit op uw toepassing.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

InfoScreens
Share This