Narrowcasting tv

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Narrowcasting tv

Bij InfoScreens bepaalt u zelf de inhoud die u met narrowcasting op uw tv wilt communiceren. Wat voor boodschap of welke informatie wilt u overbrengen op uw doelgroep? De software PADS4, die door ons wordt gebruikt, is geschikt voor allerlei soorten informatie. Content weergeven wanneer u maar wilt, gebruiksvriendelijke software en diensten van uitstekende kwaliteit is wat u kunt verwachten als u ons inschakelt.

Narrowcasting op tv: een doelgericht communicatiemiddel

Of u nu een bedrijf in de zorg, hospitality of het onderwijs heeft, in elke sector is het gebruik van narrowcasting tv een doelgericht communicatiemiddel. U laat zo de informatie zien die specifiek voor uw doelgroep bedoeld is. Ook voor de overheid of in het bedrijfsleven kan het een waardevolle toevoeging zijn. Met narrowcasting kunt u bijvoorbeeld een digitale receptie toevoegen. Wij adviseren u graag over hoe onze schermen binnen uw bedrijf passen.

Eenvoudig en snel informatie wijzigen

De PADS4 software is zeer gebruiksvriendelijk, wat zorgt dat u eenvoudig en snel de informatie op uw narrowcasting tv wijzigt. Met een paar muisklikken koppelt u real-time informatie vanuit iedere gegevensbron. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om meerdere schermen tegelijk aan te sturen met onze software.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen InfoScreens? Schrijf u dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief. Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden voor narrowcasting op een tv, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0181 659 347. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij bieden op maat gemaakte narrowcasting systemen voor iedere toepassing.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This