Narrowcasting systeem

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Narrowcasting systeem

InfoScreens uit Spijkenisse heeft een handig narrowcasting systeem voor u beschikbaar om snel en gemakkelijk informatie te kunnen delen. Wij maken gebruik van speciale PADS4 software die wij op uw digitale schermen installeren. Met deze software kunt u op elk gewenst moment informatie delen en weergeven om uw doelgroep te informeren.

Narrowcasting systeem met digital signage software

Bij InfoScreens vindt u een speciaal ontwikkeld narrowcasting systeem, dat voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden om efficiënt en snel te kunnen communiceren. Onze PADS4 software is daarnaast betrouwbaar en heeft zijn waarde al vaak genoeg bewezen in het bedrijfsleven. Maar ook in andere markten is ons narrowcasting systeem een handig communicatiemiddel. Denk bijvoorbeeld ook aan ziekenhuizen waar patiënten door middel van digital signage schermen worden geïnformeerd over wachttijden of andere belangrijke zaken. Snel, gemakkelijk en efficiënt, zo kunnen wij het narrowcasting systeem van InfoScreens het beste omschrijven.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in ons narrowcasting systeem? Laat het ons weten en bel ons op het nummer 0181 659 347. Onze medewerkers kunnen dan ook direct uw aanwezige vragen beantwoorden en eventueel een passende oplossing bieden. Schrijf u anders ook direct in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This