Narrowcasting oplossingen

0181 659 347info@infoscreens.nl

“Gebruik onze oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie. Koppel dit aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer dit via digitale weg.”

Home » Narrowcasting oplossingen

InfoScreens biedt diverse narrowcasting oplossingen. Wij hebben een ruime ervaring met narrowcasting en zijn dan ook een betrouwbare partner. Wij bieden niet alleen de software of alleen de hardware; wij leveren alles. Een compleet pakket aan diensten en producten. Met onze software is het mogelijk om snel en eenvoudig informatie te wijzigen. Met narrowcasting kunt u gemakkelijk informatie binnen uw bedrijf of organisatie verspreiden. Voor de aansturing en het beheer van de narrowcasting schermen, maken wij gebruik van digital signage software PADS4. U ontvangt van ons oplossingen die zijn afgestemd op uw wensen en eisen.

Altijd de juiste narrowcasting oplossingen voor uw situatie

Elke situatie is natuurlijk anders. Daarom bieden wij voor elke situatie de juiste narrowcasting oplossingen. U ontvangt altijd een totaaloplossing inclusief interactief scherm, software en het besturingssysteem. Of u nu productiestatistieken binnen uw bedrijf wilt delen via narrowcasting of dat u de laatste ontwikkelingen op managementniveau binnen de zorg wilt delen, het is allemaal mogelijk met de narrowcasting oplossingen van InfoScreens uit Spijkenisse! PADS4 is volledig integreerbaar met uw bestaande werkprocessen en het is gebruiksvriendelijk. Doordat het volledig schaalbaar is, kunnen onze narrowcasting oplossingen meegroeien met uw wensen.

Altijd en overal informatie delen en wijzigen

Met onze narrowcasting oplossingen kunt u altijd en overal informatie delen en wijzigen. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden een passende oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0181 659 347.

✓ ADVISERING
✓ REALISERING
✓ INSTANDHOUDING
✓ BEHEER
✓ HOSTING
✓ SERVICE

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Share This